Vad hände här?

[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”padding-1-percent” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/1″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default”][vc_column_text]

Ja det var en evighet sedan jag skrev här och tänkte ta tag i det lite igen. För många är säsongen redan igång och under helgen ska jag berätta när min säsong börjar och varför den börjar så sent som den gör.

Men först måste jag håna mig själv lite eller ganska mycket. Hade någon påstått för ett par år sedan att jag skulle springa runt 20 km en vanlig träning, simma en massa och tycka om att ligga i tempoställning så hade jag hånskrattat åt personen i fråga. Nu har detta blivit vardag och verklighet.
På dagens tempointervaller på tempocykeln så tänkte jag, detta är ganska trevligt trots allt. Dock försvann dessa positiva tankarna när sedan 10 km löpning skulle avverkas i ösregn.
Men allt detta kan jag ta och försvara mig mot. Tycker hela denna satsningen är utmanade på alla plan och det är otroligt roligt med något nytt.
Det jag dock inte kan försvara mig emot är att jag dök upp på helgens cykeltävlingar i Ystad med orakade ben och smutsig cykel. Hur tänkte jag där? Så till alla som såg mig i söndags så vill jag från djupet av mitt hjärta säga förlåt 🙂

Så förfallet är totalt. Från hardcore cyklist till multisportare med orakade ben. Dock jag meddela att benen nu är rakade och lite lite av hedern är tillbaka.

Lite simning!
Ny linjecykel är också beställd så några steg i rätt riktning igen. Vad det blev för roligt får jag avslöja lite längre fram pga sekretess.

Har ni inget att göra på Söndag så titta förbi Dalabadet och kör banan till Trelleborgs Triatlhon tillsammans med mig.
Visom kommer finnas på plats med ett test center från Boyd. Så har du inte testat deras hjul innan så finns där möjlighet på söndag.

Altamont hjul från Boyd!

Häng med och träna!

Nu ska denna kroppen vila så man är redo för ett distanspass imorgon igen.

Ciao

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]