Så var premiären avklarad!

[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/1″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default”][vc_column_text]Trots nästan 20 år av tävlande på elitnivå runt om i världen så var jag grymt nervös inför dagens tävling i Trelleborg. Det var 380 m simning, 18 km cykling och 4.2 km löpning som stod på schemat.
Där var så mycket som kändes oförberett. För att jag ska vara 100% trygg så ska allt vara 100% förberett. Men småsaker så som sparsam växlingsträning och nästan obefintlig simning i den stora poolen gjorde att jag kände mig oförberedd. Sen alla mina skador gjorde det inte bättre heller. Men jag var otroligt taggad att göra något bra av dagen och njut av att tävla på hemmaplan.

Men vi spolar tillbaka bandet till starten ute i det iskalla vattnet. Visste att det skulle bli små differenser under simningen och så blev det. Jag hade stora problem i det kalla vattnet som så många andra. Teknik eller fart saknades totalt men trots det så var jag först upp ur vattnet men mådde allt annat än bra när jag sprang upp till växlingsområdet. På vägen dit blev jag omsprungen av han som senare kunde titulera sig dagens segrare.
i växlingsområdet så visade bristen på rutin sig och jag förlorade en hel del tid. Men det slutar inte där, när jag skulle hoppa på cykeln så var jag nära att vurpa då jag inte riktigt har kläm på det där med skor hängandes på pedalerna. Men väl i skorna så rullade cyklingen på helt ok. Dock så märkte jag att jag måste sitta otroligt mycket mer på tempocykeln än jag gjort än så länge.

Ut på löpningen var jag livrädd att något skulle gå sönder och jag blev passiv. Vilket gjorde att det blev stelt och kantigt när jag sprang. Men är enormt glad att inget gick sönder idag och att benen så här på kvällen känns ok. Stela givetvis men okej.

Så sammanfattar man dagen så blev det en bra dag. Dagens segrar hade jag inte kunnat ro på hur jag än vänder och vrider på det. Har även fått en hel del att tänka på och ändra framöver. Så på det viset så var det en RIKTIGT bra dag. Tror med lite mer träning så kan detta blir riktigt roligt. Framförallt mer löpträning utan skador 🙂
En ny plan kommer skapas i veckan och jag har en liten hemlighet att dela med mig också.  Imorgon kommer en liten text om det och lite om prylarna jag tävlar på. Har fått en del frågor om det.

Till sist vill jag tacka för alla som kom och hejade idag och till TTT.

Dagens pall med min sötaste supporter

 

Grym Bild av min gamla lärare Christer.

 

Min Ridley Fast Dean med Boyd 90 hjul med T11 nav

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]