Ont i benen!

Så sitter man här på lördagskvällen och ser nästa dubbelt av trötthet. En sak är 100% säkert att elitidrott inte är hälsosamt men satans tillfredsställande. Det är någon typ av hat kärlek när kroppen när kroppen värker från topp till tå för att man har tagit i.

Men som jag brukar skriva så backar vi tillbaka bandet några dagar. Efter tisdagens tävling så där inte mycket tid för lugn och ro. Så på onsdag morgon var det bara att dra på sig badbyxorna för att hoppa i bassängen. gjorde min vanliga insimning sen körde jag fantasifullt nog 2×1500 i lite olika farter, direkt efter så hoppade jag på cykeln för att köra 1 1/2 lugnt.
Så benen fick vila lite eller iallafall. Trots att tävling bara var sprint så kan jag lova att det kändes i båda benen under onsdagen.
Sen kom torsdagen och jag visste att det skulle bli en rent helvete redan då jag tog mig ur sängen. Benen var fortfarande stela och jävliga. Men detta hindrade inte demon tränaren Jona att skicka ut mig på 20×1000 på bana (20×800 + 200 jogg mellan varje) med 4 min tempo/km. Om jag hade ont i benen innan jag startade så var det inget mot vad jag hade när jag var klar. Men satans nöjd att jag kunde håll 4 min/km trots seg kropp.
Igår fredag så fick jag min belöning. Det blev “bara” 2 h lugnt på cykeln inkl kaffestopp på aldos.

Kaffe är gott!

Så kommer vi till dagens bravader. Ytterligare ett hårt pass stod på schemat. Intervaller stod på schemat: 20 min på 280 watt, 20 min runt 300 watt, 5×12 min 310-320 watt, 20 min +300 watt. 4 timmar senare och 148 km så var jag tillbaka i ade ja lite tröttare än när jag lämnade. Hoppade, eller ja drog mig på löparskorna för 8 km löpning.

Nu har jag fått klappa mig själv på axeln under ett antal rader. Vilket det får vara slut på därför kommer här en liten text av jag kör för cykel.
När jag trampar framåt så kör jag på en Ridley Fast Dean med Shimano Ultegra Di2 och Boyd 90 mm hjul med T11 nav (keramiska lager). Allt som rullar ska rulla lätt därför valde jag nav med keramiska lager. Pedaler kör jag med Look Keo Blade för bästa kraftöverföring. Sist  men inte minst så sitter där en wattmätare från SRM.

Är du sugen att testa ett par Boyd hjul som titta in hos mig på Visom så kan du köra din nästa träning på ett par Boyd hjul och själv skaffa dig en uppfattning.

min nya kärlek!

 

Lite pizza i Fredags

Nu väntar en otroligt skön natts sömn.