Hur mår jag?

Nu har det gått ytterligare några dagar sedan operationen och det går sakta men säkert framåt. Ska besöka sjukgymnasten igen på tisdag för att få lite övningar för axeln samt att plocka bort agrafferna (klamrarna) som håller ihop såret. Detta gör att man börjar se ljuset i tunneln.

Det ska nog bli bra till sist!

Dagarna efter operationen så var inte humöret på topp. Det kändes som man vred tillbaka klockan en vecka. Med samma smärtor som man hade dagen efter vurpan och samma svårigheter att sova. Men lyckades vända det ganska snabbt och på torsdagen så kändes det helt okej i huvudet igen. Dock så är nätterna fortfarande ingen höjdare men hoppas på bättring även där inom en snar framtid.

 

Förra fredagen så bestämde jag mig att 2018 års säsong började. Så har kommit långt med planeringen inför 2018 och det ser spännande ut. Dock så behövs ett par sponsorer till för att det ska kunna bli verklighet. Kommer ett inlägg längre fram om detta.

 

För övrigt så har jag börjat träna försiktigt på testcykel och går längre rundor nu när det har varit fint väder. Detta gör också att humöret ökar och att vanliga rutiner börjar infinna sig. Detta gör att ett inre lugn har börjat infinna sig vilket är viktigt för hela läkeprocessen.

Trevligt sällskap när man är ute och går!

Sitter i skrivande stund uppe på Marstrand efter en dag med lite möte i olika butiker. Då Visom håller på att byggas om så kan man passa på att göra lite annat jobb. Ikväll och i morgon väntar dock festligheter här uppe i form av dop och middagar.

Bra arbetsmiljö!

Njut av helgen!

Ciao