Hur håller jag igång nu?

Ja som jag skrev tidigare så var jag hos läkaren förra tisdagen och han släppte lite på mina restriktioner. Har ett lättare rehab program som jag ska köra 3-4 gånger om dagen men det räcker ju inte långt för en träningsidiot som mig.

Så frågade om det var okej att sitta på testcykel och ta längre promenader. Detta var givetvis okej så detta utnyttjar jag till 100%. Så varannan dag så blir det testcykel/crosstrainer (utan att använda armarna) och varannan dag blir det långa promenader. Slog något typ av rekord i lördags då jag var ute och gick i 2 timmar.

Skönt att vara uppe på en cykel igen

Hade någon sagt åt mig att jag skulle gå 2 timmar innan jag skadan så hade jag bara skrattat men nu hittar jag utmaningar att vara ute och gå också. Lova har faktiskt varit med på de flesta turerna i löpvagnen. Detta gör att det blir lite jobbigare för mig och Lova får ser delar av söderslätt. Ja plocka blommor får hon också göra så hennes pappa får vila lite.

Sällskap på distansen!

Idag har det dock blivit vila i “träningen” då en massa pappersarbete, diskussioner med försäkringsbolag och jobb var tvunget att prioriteras. Min bil har varit på transport från Nice sedan 3.5 vecka sedan så var lite intresserad av den hade tagit vägen. Först fick jag till svars att de inte kunde hitta den i systemet men efter några samtal så visar det sig att den är på gång till Trelleborg. Så snart har man bil igen.

En annan lite rolig sak från helgen är att Kajsa skulle göra kaffe i lördags morgon men glömde den där lilla detaljen med att lägga i bönor. Där fick jag mig ett gott skratt om inget annat 🙂

Sambon gör kaffe

Imorgon blir det en omgång igen på crosstrainern uppe hos Sportscluboasen.