Olika dopade idrottare har olika värde!

Som många av er vet så är jag alltid öppen för diskussion när det gäller det ena och det andra. Tycker det är bättre att ta en diskussion när gäller doping istället för att hålla helt tyst.

Idag kom Therese Johaug´s avstängning och konstigt nog är det många som är otroligt upprörda över att hon blev avstängd fram till April nästa år och därmed missar OS. Jag förstår inte detta för fem öre. Visst hon hade en väldigt lite mängd otillåtna medel i kroppen men det hade Alberto Contador också när han blev tagen för doping. Han fick 2 år och av någon konstig anledning så tyckte ett helt idrottsfolk att det var rimligt och välförtjänt.

Kom inte och säg att cykling har en annan dopinghistoria än skidåkning eller någon annan idrott för den delen. Tyvärr förekommer doping i de flesta idrotter på något sätt. Så tycker det är en märklig reaktion från både idrottsintresserade och medier när det är synd om en fuskare och den andra borde stängas av på livstid för samma regelbrott.

Har tyvärr tävlat mot allt för många med otillåtna medel i kroppen. Det är frustrerande när man själv är ren och tävlar mot personer som har 2-3 växlar mer än en själv.

Men nog om idrottare som fuskar.

Idag blev det en tur till Sportscluboasen för ett pass på crosstrainern. Körde 10 min lugnt, 10 min lite något hårdare och sen 10 min hårt under kontroll. Därefter körde jag 10 min lätt sedan en stege på 4-3-2-1 min hårt med 1 min vila. För att tiden inte ska stanna där inne så måste jag ha ett pass jag kör efter och ska klara annars hoppar jag av efter 10-15 min.

Så imorgon blir det en längre promenad. Sätter Lova i springvagnen istället för att ta bilen till förskolan. en win win, Lova får frisk luft och jag får lite lätt motion.

Ciao