Tankens kraft bestämmer!

Idag kan jag ärligt säga att där inte var någon del av min kropp som var sugen på att träna, inte ens lite. Men då kan man välja 2 vägar. Den ena är att skita i det, lägga sig i soffan och tycka synd om sig. Den andra vägen är att försöka göra det bästa av det hela och tänka på att det är så satans skönt när det är klart. träningen jag skulle göra idag skulle ta ungefär 1 timme. Så hur tråkigt det än är att träna inomhus när solen skrattar åt en där ute så är det trots allt bara 1 timme.

Det var några riktigt tunga minuter i starten men ju längre tiden gick desto mer växte suget av att träna och att göra det bästa av det hela. Så efter 1 timme så hade jag genomfört ett riktigt bra pass som gör det betydligt enklare för mig att komma tillbaka den dagen jag får börja träna på allvar igen. För inte att tala om hur bra jag mådde och hur stolt jag var efter träningen. All träning som blir av är bra träning och all träning som inte blir av trots att den var planerad är ett misslyckande.

Under passet fick jag lite dåligt samvete att jag hade haft tankar på att helt skita i det. För när jag låg i sängen efter vurpan så var det ända jag ville var att träna. Så ska ha det i åtanken nästa gång motivationen försvinner. För det kommer den göra igen då all träning för tillfället bedrivs inomhus och där inne stannar tiden totalt.

Var på en föreläsning när jag simmade som mest och då sa föreläsaren att kroppens förmåga bara kan ändra sig 2-5% från en dag till en annan. Men att huvudet kan göra att kroppen blir betydligt sämre än dessa 2-5 procenten. Det tåls att tänka en hel del på.

Det är detta jag jobbar stenhårt att komma tillbaka till!

Hoppas någon såg mitt inlägg om föreläsningar här om dagen. Om någon vet någon som skulle vara intresserad så tveka inte som sagt att skicka vidare mina kontaktuppgifter som finns här på hemsidan.

Nu väntar lite mer jobb och planering innan det blir fredag.

Ciao