När man inte tränar så….!

Får man göra något annat och vad är då inte roligare än att få klart med en ny linjecykel inför 2018. Förmiddagen idag började med lite arbetsmöten och sen blev där lite tid över till att kolla på vad man kan träna på 2018. Så i November kommer min linjecykel en LOOK 785 RS. Ska bli enormt spännande att få cykla runt på denna skönhet.

Det är Look´s klättrar cykel och användes av Fortuneo under Tour de France i år. Går man riktigt in för det så kan man få ner vikten på total cykel till 4.6 kg. Den har en ganska klassisk geometri som tilltalar mig samt att den är väldigt stilren. Givetvis kommer där monteras en Campagnolo grupp på denna cykeln.  Där finns 2 anledning till varför jag valde en 785 RS. Men det får jag berätta längre fram, det är trots allt långt kvar till 2018 års säsong.

Valde denna färgen på cykeln:

Look 785 RS PRO TEAM!

Vill man ha en 785 med komplett Shimano Ultegra grupp så ligger den på 32 500 kr. Vilket är ett otroligt pris för denna cykeln. Men det är då inte en RS. Där finns 2 utgåvor av 785 en som heter RS som är något styvare och lättare än den vanliga 785 Huez.

Hoppas kunna få klarhet inom ett par veckor vad det blir för tempomaskin som ska få göra grovjobbet 2018.

En liten film om Look 785 RS.