Tillbaka efter förkylning!

Det som jag skrev för ett par dagar sedan var irritation i halsen blommade ut till en full förkylning. Men igår vände det och jag kände mig betydligt bättre under dagen. Så idag fick det bli ett pass på min fina trainercykel och starta upp motorerna lite lätt. Inget att skryta om men skönt att vara i rörelse igen.

Har även dragit en putstrasa över min landsvägscykel, så snart är det dags att ta det första passet ute på 7 veckor. Det kommer att bli en magisk känsla. Man väntar lite som ett barn gör dagen innan julafton.

Fick hjälp i veckan att bygga om ett italienskt fullblod. Tycker att det blev otroligt lyckat.

Blev en bra uppgradering!

Kommer släppa lite andra nyheter kommande vecka. Så klicka gärna in här och läs, det kan vara något som kanske just du har letat efter 🙂

Trevlig lördag!