Friskförklarad!

Har varit nervös inför denna dagen under en längre tid nu samtidigt som jag har sett fram till den. Dagen började med knappa 8 km lätt och fint på löpbandet. Därefter var det bara att kasta sig i duschen och göra sig klar till sjukhusturné. Det började med röntgen och 1.5 timme senare så skulle läkaren komma med domen angående axeln.

Domen blev för en gångs skull mycket glädjande. Allt hade läkt ihop väldigt fint och rörligheten var bättre än väntat. Så det var med otroligt lätta steg jag gick ifrån MAS.

Så nu har jag ganska fria tyglar att börja träna på riktigt även om jag har smygtränat lite. Hoppas på lite bättre väder framöver bara.

Fokus ute på balkongen.

 

Förövrigt var det intressant att följa hur diskussionerna går när man nämner cyklister och vägar i samma mening. Jag håller fortfarande fast vid att med respekt och samspel så slipper vi fler otäcka olyckor på vägarna.

Är vädergudarna på mina sida imorgon så kanske det blir en tur på landsvägen.

Angående rubriken så gäller det bara från halsen och neråt.

Ciao