10 000!

Helt otroligt, idag passerade hemsidan 10 000 besökare. Riktigt roligt att så pass många tar sig tid att titta in på min hemsida och följa vad som händer här. Så ett stort tack 🙂

Igår var en hektisk dag med jobb, föreläsning och träning. redan kl 09.15 så höll jag en föreläsning på fantastiska In The Pink i Malmö för ett gäng likasinnade. Jag pratade mycket om mig själv och att komma tillbaka trots alla odds är mot dig. Därefter blev det till att panik fixa en ungdomscyklists cykel då han tidigare på dagen hade tävlat och tyvärr vurpat. Detta blev fixat och idag fick jag veta att han hade vunnit Öresundscupen. Så det var helt klart värt att panik meka lite.

Koncentrerad på uppgiften!

Dagen avslutades med ett så kallat brick pass. Körde 1.20 på cykeln och sprang direkt efter ca 7.5 km. Trots att jag inte har sprungit ut på 8 veckor så höll jag ganska avslappnat 4.30 tempo. Så det känns lovande. Känns även RIKTIGT gött att vara tillbaka i träning utan att behöva tänka på axeln. Men jag kommer att öka upp träningen lugnt och fint.

 

Nu väntar sängen då jag sitter i Stockholm i skrivande stund. Varför jag sitter här får jag berätta i veckan. Ciao