Cykelservice på Visom!

Nu är snart cykelsäsongen slut för i år men det betyder ju inte att man slutar att cykla för det. Visom har uppdaterat sin prislista när det gäller service. Klicka HÄR för att se prislistan.

Bokar tid gör du enklast genom att skicka ett mail på Patrik@visomcyklar.se

Var ute på mitt längsta pass på 10 veckor idag. Man tror att man är superman och kan komma tillbaka till gammal god form men så är inte fallet. körde 2.40 i lugnt skönt tempo, men var mörk i kroppen när jag kom hem. Framförallt var jag otroligt hungrig. Men det är så otroligt skönt att vara igång med träningen igen.

På lunchen var jag hos sjukgymnasten och allt ser riktigt bra ut. Det ända är att jag har tappat enormt mycket styrka och att kroppen har blivit väldigt sned. Men med behandlingar och träning så ska detta också fixa till sig. Min rörelse i axeln är så pass bra att jag ska ta mig till badhuset imorgon och testa att simma. Hur det går får ni läsa imorgon.

Nu väntar sängen.

Ciao