På väg tillbaka på allvar!

Ja trots att det inte är allt för länge sedan jag hade armen tät intill kroppen så börjar träningen och framförallt kroppen fungera bra. Jag tackar mina föräldrar för gåvan att ganska snabbt kunna komma tillbaka till en bra nivå igen. Nu ska detta inte misstolkas för det är mycket jobb bakom men kroppen svara snabbt på träningen och det är jag tacksam för.

I onsdags så körde jag korta intervaller på löpbandet. 10×2 min med 6% lutning på löpbandet, lägg sedan till att det skulle vara bra fart på det hela och det blir helt plötsligt väldigt jobbigt.  Är otroligt glad att jag kan köra alla löppassen som planerat utan några känningar i fötterna eller höft.​

Kanske ännu mer glädjande är att axeln börjas kännas mjuk och fin i vattnet. Där saknas fortfarande mycket styrka och uthållighet. Men tekniken börjar komma tillbaka och det känns inte helt fel.

Det är till denna “farten” jag jobbar hårt för att komma tillbaka till:

I morgon kommer en liten text om morgondagens distanspass på cykeln samt mina tankar om fraktbolag.