Sponsorjakt!

För att kunna prestera på topp så är det inte bara en seriös livstil och stora mängder träning som ska till. Det är även vila och ett inre lugn som måste infinna sig.

Därför söker jag med lykta sponsorer som vill stötta mig under 2018 och ge mig det inre lugnet som behövs. Men även en chans att få vila lite extra. Det är inte så att man blir rik på att vara elitsatsande idrottsman därför behövs all stötning som man kan få. Har man dessutom familj så är det ännu viktigare med stöttning runt omkring en.

2018 vill jag lyfta mig så pass många steg att jag är med och kämpar om de riktigt roliga placeringarna.

I Nice var jag på väg mot något bra när olyckan var fram och jag vill gärna bevisa att jag kan göra något riktigt bra i min nya satsning. 

Drömmen hade varit att man hade kunnat avsätta en dag mitt i veckan som bara var avsedd till träning och återhämtning. Men för att detta ska kunna bli verklighet så behövs ett par sponsorer till. Eller rättare sagt om jag ska kunna fortsätta en satsning mot toppen så behövs ett par sponsorer till.

Jag vet mycket väl att sponsring till mycket är att skänka bort pengar, men jag vill gärna göra något för att ge tillbaka till mina sponsorer. Varje sponsor har sin tanke om hur ett samarbete kan se ut därför är jag öppen för alla förslag. Men båda partnerna ska känna sig nöjda när ett avtal skrivs under.

 Vet du som läser detta någon som hade varit intresserad av att hjälpa mig en bit på vägen till bra resultat under 2018 så tveka inte att skicka ett mail: Patrik@visomcyklar.se