Allt som rullar måste rulla lätt!

Som många av er vet så har jag en förkärlek till saker som rullar lätt. Brukar säga att allt som är i rörelse på en cykel ska rulla lätt. Det är tex viktigare med ett par bra hjul än att ha de bästa växlarna eller de lättaste pedalerna.

Dottern fick en ny fidget spinner härom dagen och rulla lätt nörd som man är så testade så klart den. ​​Den rullade fint men så testade jag den gamla och den rullade inte lika lätt. På den gamla fidget spinner (den blåa på filmen) kunde man märka att lagerna inte var helt 100. Kom då och tänka på nya lager kontra gamla slitna. Titta på filmen så förstår ni varför saker på cykeln ska rulla lätt.

Och till er som tycker jag är störd som direkt tänker på lagerna på en cykel när jag snurrar på en fidget spinner kan jag bara säga att det är viktiga saker 🙂

Vågar inte räkna ut hur mycket pengar jag lagt på olika vevlager och lager till hjulen i min karriär.

Men hjälp av små medel så kan man få en cykel till att rulla lätt.