Som att vrida tillbaka tiden!

Efter en lugn och skön vilodag igår så var det dags att ta tag i livet idag. Dagen började tidigt på Trelleborgs löparbanor där lite teknik och intervaller skulle avverkas. Därefter tog jag bilen till Malmö för att möta upp lillebror för att simma lite tillsammans. Det var många många många år sedan vi simmade tillsammans sist.

Det fick en till att tänka tillbaka på den gamla goda simmartiden som vi har haft tillsammans. Det är trots allt bara 2 år mellan mig och Pontus som min lillebror heter. Så vi har simmat många lagkapper med framgång tillsammans. Det har blivit medaljer på både Sum-Sim (USM) och JSM. Men som tur är så slapp jag tävla mot honom individuellt. För det är bara att erkänna även om det tar emot att han var en bättre simmare än mig.

Detta visade han mig idag också men hans flås är inte riktigt vad det var för 8-9 år sedan men tekniken sitter kvar.

2 simmare!

När vi ändå är inne på familjen så kan jag skriva rader om mig och min brors framgångar hit och dit. Men hade våran syster velat tävla på allvar så hade hon dängt till oss så det hade stått härliga till. Hon är den i familjen som enligt mig har den absolut största talangen. Nämn en idrott och jag lovar dig att hon hade varit i Sverige/världseliten om hon hade velat det.

Utan Sophie så hade varken jag eller Pontus fått de framgångar vi har fått i bassängen. Så TACK Sophie för att du har stått ut med dina bröder under alla dessa år och framförallt din äldsta bror 🙂

 

Hela ligan!