Nya löparskor och nya spännande saker på gång!

Äntligen fick jag ett par nya fina löparskor från Löplabbet. Som jag har skrivit innan så har jag tagit ett steg i min löpning och ett par nya skor var på sin plats. Med grym service från Patric på Löplabbet Malmö så har jag nu ett par skor som kommer göra mig något snabbare.

Får bli ett test i nästa vecka för imorgon står där längre distans på schemat och det är dumt att chansa med nya skor. Igår blev det ett bra pass på löpbandet:

15 min lätt på 5 min tempo, sen 10 min på 4 min tempo, 2 min lätt, 8 min på 4 min tempo, 2 lätt, 6 min på 4 min tempo, 2 lätt och till sist den avslutande 2 min på 4 min tempo. 15 min lätt därefter. Ett bra pass på en helt okej fart.

Från ett pass i somras!

En annan otroligt spännande sak gick i hamn idag och kan med glädje dela med mig vad denna spännande sak är under helgen. Men boka inte in något den 23 November iallafall 🙂