Föreläsning!

jag kan med glädje meddela att jag kommer att hålla en föreläsning i mitten av November hos in the Pink i Malmö. Föreläsningen kommer i stort handla om mitt liv som idrottare, son till en strokdrabbad pappa, att helt plötsligt vara nära döden, livet som egenföretagare, och att kunna kombinera dessa sakerna samtidigt som man har en egen familj. Jag kommer även prata en hel del om att tänka positivt och att ha rätt inställning till obehagliga saker. Givetvis kommer de jobbiga sakerna att kombineras med lite humor och förhoppningsvis några skratt.

Från en föreläsning förra sommaren!

Så håll ögonen öppna när biljetterna släpps.

Idag var det en pers att få till bra träning. Att få till träning, familj och jobb är inte alltid ett enkelt pussel att lägga. Men fick till ett bra distanspass löpning i lugn och fint tempo. För att delge lite siffror så blev det 19.5 km med 4.44 tempo. Tejpade över klockan för att bara gå på känsla och inte bli stressade över tider.

Nu väntar sängen och imorgon blir en lugnare dag med endast simning på schemat.