Kajsa svarar på frågor!

Ber om ursäkt för att det har varit dåligt med uppdateringar här de senaste dagarna. Därför gjorde jag dagens inlägg lite annorlunda. Jag skrev några frågor till Kajsa som hon skulle svara ärligt på angående mitt idrottande.

Kan säga det att utan Kajsa så hade mitt/vårt liv inte gått ihop för fem öre. Tack för allt älskling!

Så här kommer lite frågor och under kommer hennes svar.

Hur är det att leva med Patrik?

SUCK. Krävande kan man minst sagt säga. Patrik kan inte passa tider när han tränar på helgerna. Men har vant mig vid detta vid efter 9 år tillsammans. Säger han kl 13 så vet jag att det mer blir 14.

Men han är omtänksam och har ett gott hjärta. När han är på träningsläger eller tävlar så brukar där komma blommor med bud. Så ett plus till honom.

Vad är det bästa med Patrik´s elitkarriär?

Att han trots sin satsning sätter familjen först. Sen är det inte helt fel att följa med på något träningsläger eller som att följa med till Nice i somras även om resan slutade tråkigt.

Vad är det sämsta med Patrik´s elitkarriär?

Att det blir många timmars träning både på vardagarna och på helgerna. Träningen finns alltid i vardagen och får han inte träna så klättrar han på väggarna. Men det handlar nog mer om någon bokstavskombination J

Ibland är det bara att ge upp och låta honom träna så han kan vara lugn efteråt.

Hur är det med mat och Patrik?

Han är duktig på att klaga. Det blir aldrig fredagsmys om man säger så. Där kommer inte in lösgodis eller chips i vår lägenhet. Godis får man smuggla in. Men direkt efter han har tränat så äter han godiset. Dubbelmoralens mästare!

Däremot så är glass tydligen viktigt.

Samt att alla som väger mer än honom är tjockisar.

När går Patrik dig mest på nerverna?

Tex när vi är ute på utflykt och han hela tiden nämner hur skönt det hade varit att träna i rådande väder.Eller när han ska bara…..

Jo. hans kärlek till kaffemaskinen är också irriterande. Helst när kaffebönorna ska malas varje morgon.

Från en fantastisk resa i Polen!