Disciplin de lux!

Ja får ge mig själv en liten liten klapp på axeln efter dagens träning. Planen var att det skulle bli 3.5-4 timmar distans men då jag lämnade Lova på förskolan så öste regnet ner. Så hoppade upp på trainern och körde ett bra pass:

20 min lugnt

3×10 min på tunga växlar och låg kadens. 10 min lätt mellan varje intervall.

10 min lugnt
När jag var klar med passet var klart så hade det slutat regna och klockan var inte allt för mycket så hoppade upp på cykeln. Så det blev 2.10 ute i det friska vädret. Givetvis var gud komisk och gav mig regn de sista 15 min.

Men det blev en bra träningsdag när man summerar det hela och det är dessa dagar som ger en karaktär.

Bloks är gott när man är trött!

Men när det är väder som det var idag så är prylarna man har på kroppen extra viktigt. Testade mina nya NW Raptor GTX vinterskor idag. NW vinterskor är världsklass. Blev varken blöt eller kall idag. Det var mer så att skorna var för varma en dag som denna. Så det får bli lite kallare innan dom åker fram igen.

Kom gärna in på Visom för att känna och klämma på skorna. Eller kolla in skorna HÄR.

 

Nu väntar sängen innan det blir distanslöpning imorgon.