Föreläsning på In the Pink!

Äntligen är biljetterna tillgängliga till min föreläsning på In the Pink i Malmö den 23 November. Är du intresserad av att höra min historia så kan du boka biljetter HÄR!

Ska bli otroligt spännande med denna föreläsningen. Första gången jag ska hålla i en föreläsning där man måste boka biljetter. Så passa på att boka biljetter innan dessa tar slut.

Vem riktar sig föreläsningen till?

Föreläsningen riktar sig till alla som vill få en inblick i en olycksdrabbad elitidrottares vardag, till dig som vill ha tips på att gå vidare trots motgångar, till dig som vill ha inspiration eller bara vill höra på min annorlunda livshistoria.

så här såg det ut sist jag var på In the Pink!

Annars rullar träningen på otroligt bra för tillfället och löpningen fungerar fortfarande utan några större problem. Så löpningens utveckling nu är rolig att följa. Det är tom så att jag ibland njuter av att springa.