Varför ser du ut så?

Ytterligare en dag börjar gå mot sitt slut och det blev en hård dag. Betydligt hårdare än vad jag hade planerat med. Har kunnat träna på under ett tag nu så är snart dags för ett par dagar med lättare träning så kroppen får chans att återhämta sig.

Dagen började med lite backintervaller på löpbandet. 5×4 min på 6.5% och 4.20 tempo. Det sved både här och där kan jag lova.

Därefter tog jag mig till badhuset för ett hårdare simpass. När jag står och ska byta om så står 2 st killar i 9-10 års åldern och bara stirrar på mina ben. Efter ett tag så tar den ena killen sitt mod till fånga och frågar varför jag bara har badat lite av benen. Då säger den andra att jag har solat med shorts på. Förklarar då att jag har cyklat mycket och fått en konstig solbränna. Då säger den andra helt lugnt, den är ful. Förstår inte alls vad han menar 🙂

Denna bilden har dock några år på nacken!

När jag hoppade i vattnet så kände jag att det börja släppa och där var en annan fart än innan i kroppen.

Huvudserien idag var 18×100 på olika farter och på de som skulle vara snabba så hann klockan bara komma till 1.04-1.07 innan mina händer sattes i kaklet. Det var en OTROLIGT härlig känsla att där börjar bli fart i vattnet.

Därefter blev det jobb för resten av dagen. Så nu sitter man i soffan och är lagom mör. Men det är veckans höjdpunkt på TV´n i kväll så får hålla mig vaken ett tag till.

Ciao