Bra träning och 3 veckor till föreläsning!

Det sista jag gjorde igår innan jag skulle lägga mig var att kolla upp på DMI hur vädret skulle vara idag. Appen visade sol med lite moln och man kunde somna utan oro. Det första man hörde när man slog upp ögonen allt för tidigt var hur regnet piskade mot rutorna. Men under morgonens alla bestyr så slutade regnet och man kunde hoppa i cykelkläderna. Men tro inte att det blev en torr träning för det. Nej efter 3,20 så öppnade himlen sig och jag valde att vrida cykeln hemåt. Klockan stannade på 3.35 och ca 100 km på vinterkrigaren.

Igår blev det löpning med fortsatt trötta ben efter Yddinge. Det tar lång tid för en gammal man att återhämta sig från dumheterna man utsätter kroppen för. Det blev även ett pass i bassängen som gick bättre än förväntat. Om någon vill simma samma så ser det ut så här:

  • 1300 insim (uppdelat på teknik, lite fart och komma igång)
  • 4x(4×100 hårt + 200 lättare)
  • 500 ben
  • 1000 arm
  • 200 avbad

Nu sitter jag med en god kopp kaffe och jobbar för fullt. Där är en del saker som måste komma på plats för att livet i övrigt ska gå ihop.

Vill även tacka alla för de uppskattande orden jag fick på cykelkläderna som jag visade fram igår. Kom gärna in till Visom och testa storlekar nästa vecka.

Idag är det 3 veckor tills min föreläsning på In the Pink. Ser fram emot denna kvällen. Har du inte bokat dina biljetter så kan du göra det HÄR !