“Gammal” hjälte!

Ja man brukar säga att man inte är äldre än vad man gör sig och detta gäller i allra högsta grad. Igår fyllde nämligen min träningskompis/vän sedan 10-11 år tillbaka 75 år. Det är imponerande att LG (Lars Göran Canerholm) efter 10 års idioti fortfarande väljer att hänga med mig ut. Trots att det regnar småspik så kan jag få honom att göra mig sällskap en stund. Även om han dagen innan har uttryckt sig i klartext att han inte följer med ut om det regnar.

Jag får ofta frågan om jag får ut något av att träna med någon som är så pass mycket äldre än mig själv. Men vi har hittat ett bra samspel när det gäller träningen. Jag cyklar lite innan jag möter upp LG och cyklar efter jag släppt av honom. Ska jag köra intervaller så vänder jag bara tillbaka när intervallen är klar. Sen har jag och LG´s fru (Irene) gjort ett otroligt strikt avtal som jag måste följa till punkt och pricka. Hon fixar marktjänsten där hemma också kör jag slut på honom ute på vägen 🙂 Hon sköter alltid sin del så då måste jag så klart sköta min. Men kan erkänna hade det inte varit för LG så hade många pass blivit inställda eller avkortade.

En vacker dag för 6-7 år sedan!

Så vill avsluta denna texten med att tacka LG så klart och även Rikard Lövgren (Ja han har varit en cyklist en gång i tiden 🙂 ) för allt de 2 har gjort för mig under alla dessa åren vi har cyklat tillsammans. Utan dessa 2 så tror jag faktiskt inte att min cykelkarriär hade startat för 10-11 år sedan. Där finns givetvis fler som betyder enormt mycket för mig men dom får jag hylla i ett annat inlägg.

Nu väntar soffan och lite käk. Det blev nämligen ett fint distanspass på cykeln med CK Ringen tidigare idag på 4.5 h.