Lyssna på kroppen en gång extra!

Igår var planen att jag skulle ha ett bra teknikpass löpning på morgonen och sen ett långt hårt simpass på kvällen. Men natten mellan söndag och måndag så sov jag oroligt. När jag sen vaknade på morgonen så kände jag mig allmänt kass. Så tog en extra vilodag och idag kändes kroppen otroligt mycket bättre. Man ska inte vara rädd för att lyssna på kroppen om man har en bra mängd träning i ryggen. Bättre att ta en extra vilodag så man är på bana snabbt igen istället för att köra på och kanske behöva vila 4-5 dagar.

Så idag blev det en fantastisk tur i det underbara vädret som råder nere i Skåne just nu. Blev en del styrkeintervaller på passet, de första intervallerna på cykeln sedan olyckan i Frankrike. Totalt blev det 3.35 på cykeln och direkt efter så blev det 15 min lättare löpning. Tror varje gång att jag springer otroligt långsamt men tyvärr har jag ingen riktigt fartkänsla när det gäller löpningen än.

Fint väder idag!

Förövrigt så har det blivit en hel del jobb både på Visom och på mina för. Planerar lite spännande saker för mina föreläsningar. Kan bli en spännande vinter