Anlita mig som föredragshållare!

Där är redan en del företag som har anlitat mig som föredragshållare. Det kanske hade varit intressant för ditt företag eller din förening också?

Från ett fördrag på In the Pink i Malmö!

lite bakgrund till mina föreläsningar:

Under 2016 fick jag frågan att vara sommarläsare i Svedalas församling och fick bra respons på mitt framförande. Sedan dessa har jag fått lite sporadiska förfrågningar om föreläsningar. Nu har jag lagt lite energi på det och håller lite föreläsningar om bland annat följande.

Föreläsning 1 mer om livet i sin helhet med min idrottsbakgrund i grunden. Om att tro på sig själv, kämpa trots att folk säger nej och att komma tillbaka starkare än tidigare. Trots mina 31 år så har jag både på gott och ont gått igenom allt för mycket. Så som stroke drabbad pappa, bruten rygg, elitkarriär och livet som egenföretagare.

Föreläsning 2 inriktning träning och tävling. Mitt sätt att se på träning och tävling. Lära ut att inte gå rätt vägar fram till målet.

Pris för en föreläsning: 1875 kr

Tips! Föreläsning 1 är mest efterfrågad.