Live från sjuksängen!

En idrottares mardröm är ju att bli sjuk och när jag kom hem igår så märkte jag att allt inte stod rätt till. Brukar aldrig har huvudvärk och igår var det som att huvudet skulle explodera. Så fick tag i febertermometern och den visade lite för mycket. Så det blev att hoppa rakt ner i sängen och där har jag befunnit mig sedan dess. Nu framåt kvällskvisten så har huvudvärken börjat ge med sig vilket är skönt.

Kanske man skulle testat 🙂

Vad kan man då göra när man befinner sig i sängen. Jo tack vare min fantastiska sambo så kunde jag sova till 10.30. Sen har jag kört en duatlhon bestående av gamla klassiska humor klipp och sömn. Att uppleva Hipp Hipp och Ronny och Ragge igen var fantastiskt.

Ett annat tecken på att jag inte mår helt 100 är när jag hellre dricket te än kaffe. Ja det är hemskt men så är tyvärr fallet. Hoppas dock vara på banan snabbt igen både när det gäller kaffedrickandet och träningen.

Från en sak till en annan. I slutet på veckan så fick jag klart med ett nytt otroligt spännande samarbete/jobb. Så snart kan man ta del av mig på ett relativt nytt sätt. Ska bli otroligt roligt att presentera detta längre fram.