Män blir sjukare än kvinnor :)

Idag har jag tagit mig hela vägen från sängen till soffan. Vilket innebär att jag befinner mig i upprätt position. Det är tom lite bättre än så men det vill jag ju inte erkänna. För jag har fått höra här hemma att jag är gjord av det klenaste virket som någonsin har funnits, lite som sockervadd om nu det är virke. Ja det är givetvis Kajsa som har uttryckt dessa fantastiska orden. Visst, jag kan hålla med henne till 99%. Jag blir otroligt kinkig när jag får feber. MEN….

Har försökt förklara för henne att vi män blir otroligt mycket mer påverkade av förkylningar än vad kvinnor blir. Hon trodde så klart inte på mig och vad gör man då? Jo givetvis söker man runt på nätet och försöker hitta motsatsen 🙂

Efter ett tag så hittade jag en artikel som passade mig som handen i handsken:

 

https://www.mabra.com/ny-studie-darfor-blir-man-sjukare-an-kvinnor/

Som ni nog alla förstår så är denna text skriven med glimten i ögat och jag tackar återigen Kajsa för att hon står ut med mig.