Guided Heroes!

Det är med stor glädje jag kan meddela att jag framöver kommer vara tränare hos Guided Heroes. Det var en stor ära då Mattias Reck ringde upp och frågade mig om jag ville vara med. Behövde inte allt för lång betänketid för att tacka ja till hans erbjudande. 🙂

Vad är då Guided Heroes?

Det är en träningstjänst av högsta kvalité. Grundarna av Guided Heroes är proffstränaren Mattias Reck som till vardags är tränare hos World Tour laget Trek Segafredo och förre detta storcyklisten/OS deltagaren Björn Johansson. Klicka på länken HÄR för att läsa mer.

Guided Heroes hjälper alla från nybörjare till elit. Målet är att ni ska nå ert mål samtidigt som resan dit ska vara utmanade och rolig. Jag hoppas kunna bidra från min långa erfarenhet från elitidrott och cykling. Samtidigt som jag har erfarenheter från både simning och triathlon som kan komma bra till pass. Det jag kommer hjälpa till med i början är träningsupplägg, Cykling PT och Cykling PT live.

Cykling PT= Med teoretisk vägledning, tips och inspiration via telefon, Skype eller Facetime hjälper vi och stöttar dig i din träning så att du kan träna rätt och prestera bättre. Gäller 1 timme.

Cykling PT live= Vi träffas och cyklar tillsammans och du får under tiden inspiration, råd och värdefulla tekniktips så att du kan träna rätt och prestera bättre.

Så är du intresserad av att ha mig som coach så gå in på Guided Heroes hemsida HÄR och ange mig som coach.