Hård dag i bassängen.

Har fått tillbaka bra med energi i kroppen efter förra helgens förkylning. Igår blev där inte så mycket utrymme att skriva om mina knappa 4h på cykeln. Körde 3 timmar lugn distans och sista timmen så la jag in några set med korta spurter.

Hade även dålig karaktär igår, så när Skurup passerades så var jag bara tvungen att ha en kopp kaffe på ett av favorit ställena här nere. Hittade en cool spegel som sa åt mig att jag hade gjort rätt val.

 

Idag var det endast simning på schemat men det var inte vilken simning som helst utan serien var:

100-200-300-400-500-600-700-800-900-1000

Bara att skriva den var ju jobbigt. Men att simma den var något jobbigare. Då 100ingen var lugnt och sista 1000ingen var hårt. Efter det var det lite arm. Bara för att göra det hela lite jobbigare så körde jag in till Hylliebadet för att få simma i 50m bassäng. Totalt blev det 6400m Så kan lugnt säga att det känns lite i armarna när jag sitter på jobb och skriver detta.

Men det är dessa passen som är nödvändiga om man ska lyckas att simma 3800 meter riktigt fort i sommar.

Nu väntar en lugn skön fredagskväll.