Ställ gärna frågor!

Idag har det varit ett riktigt skitväder men det blev en bra träningsdag. Dagen började tidigt i morse med ett bra pass på löpbandet. Trots att det är 5:e dagen i rad som jag springer så håller benen. Där är väl inte världens bästa studs i påkarna men dom rör kroppen framåt. Dagens intervaller var 10x(2 min hårt+1 min lugnt) med 2% på löpbandet. Det var ingen super fart då jag inte vågade pressa benen allt för mycket men hade 3.50-4 min tempo på det som var hårt.

Direkt efter blev det lite styrketräning innan bassängen kallade. Då jag har simmat en del i 50m bassäng så är det rena lyxen att komma till en 25:a och köra lite fartträning. Börjar få tillbaka en bra känsla i vattnet och axeln känns bättre. Körde en huvudserie på ett antal 25:or som var max och 200 meter lätt sim där emellan.

Har den filosofien att när man kör fart och hårt så ska det vara bra med fart och hårt. Vila gärna lite extra mellan intervallerna så ni kan trycka på ordentligt och bli riktigt trötta. Efter dagens huvudserie så blev det lite lätt med paddlar sen var denna svensken trött. Kunde inte låta bli att sätta mig i bubbelpoolen ett tag för att bara slappna av lite.

Har ni som läser några frågor angående träning, prylar eller något annat så skicka ett mail till Patrik@visomcyklar.se så lovar jag att samla ihop frågorna och svara i ett inlägg. Inga frågor är för dumma.

Imorgon är det dags för min första föreläsning i öppet forum. Har ni tid och är intresserade så stanna till på In the Pink i Malmö kl 18.00 imorgon. Man kan köpa biljetter på plats också. Premiär nerverna börjar så smått krypa på.