Tuff dag!

Var seg  i huvudet när jag vaknade i morse. Kan ha varit spänning från gårdagens föreläsning som släppte lite. Det blev inte lättare av att dottern totalvägrade att gå till förskolan på morgonen. Men väl på plats så fungerade det bra.

Så jag tog mig direkt hem för att snöra på mig skorna för en längre löptur. Planen var 10 min lätt sen 2×30 min i kontrollerad fart och sen 10 min lätt. När jag kom hem så hade jag haft 4.15 tempo på intervallerna och 4.20 tempo totalt på hela passet. Jag säger inte att det är fort men det är roligt när man ser en utveckling. Hade aldrig kunnat drömma att jag skulle kunna springa 5 timmar under 7 dagar för 1 år sedan. Då kunde jag knappt springa 2 pass på 1 vecka. Under denna tiden har jag varit från löpning helt under 2 månader också pga skadan.

direkt efter hoppade jag i vattnet och simmade ett okej men ganska okoncentrerat pass på 4200 meter. Tror jag tänkte på diverse kakor 80% av passet.

Imorgon väntar ett längre distanspass på cykeln innan jag ska ta en otroligt välbehövlig vilodag/familjedag på söndag.

Kan även skriva att jag har boka ett större lokal för en föreläsning i mitten på januari. Mer information kommer senare.

Nu önskar jag alla en riktigt trevlig helg.