Bra respons!

Gårdagens inlägg har fått otroligt bra respons vilket innebär att mitt budskap har nått ut till väldigt många. jag förstår att man inte kan ändra allt på en dag. Men kan vi få det lite lugnare på vägarna så är jag glad och säkert fler med mig.

Jag tar hellre en dialog med förarna som tycker att vi cyklister är ett hinder istället för att de ska utsätta oss för livsfara. Jag kan hålla med att ibland är vi lite i vägen men det rör sig om ett par sekunder, kanske uppemot 1 minut på sin ställe. Men det kan det väl få göra? Hur många gånger har man inte suttit bakom en traktor man inte kommer om? Men man exploderar väl inte för det eller köra farligt nära den.

Men idag kan där inte ha varit allt för många cyklister ute på de sydskånska landsvägarna med tanke på vädret som råder ute just nu. Så det blev ett pass på trainern istället. Har aldrig suttit så länge på en trainer som jag gjorde idag. Det blev prick 2 timmar med lite styrkeintervaller. Dagen upplägg såg ut så här:

20 min lätt, 20 min snabbdistan, 20 min 70 kadens kontrollerat, 10 min lätt, 10 min 60 kadens, 10 min lätt, 10 min 60 kadens med lite mer motstånd, 10 min lätt sen avslutade jag med 5 st 5 sek spurter med lång vila mellan. Sen 10 min lungt. Tror det är viktigt att sätta upp intervaller om man ska sitta en längre tid på trainern. Att bara sitta och köra distansfart på trainern ger inget. Du tappar ganska snabbt fokus och passet blir så där.

En bild som är tagen för 4 år sedan. Innan vi tog svängen så hade vi kollat både bak och fram så inga bilar var på väg!

Sen ska jag om ett litet litet tag springa hem från jobb i lugnt fint tempo är tanken. Ser att regnet har slutat att piska ner.

Imorgon kan jag avslöja ett nytt italienskt märke på Visom samt lite om vad som händer den närmsta framtiden. Så titta gärna in imorgon igen.