Timmen!

Idag blev det en klassiker i bassängen eller rättare sagt en kommande klassiker. Men dagen började med 15 km ganska lugn löpning. Där avslutningen skulle vara snabbare än början. Sen drog jag till bassängen för att simma timmen.

Körde först 1000 meter lite olika teknikövningar och lite fart för att komma igång. Sen körde jag 1 timme utan stopp i jämt bra tempo. Men hur lugnt man än startar så blir det småjobbigt mot slutet. Jag kör timmen för att välja kroppen att ligga och nöta längd efter längd. Tror det är viktigt för axlar och armar att köra detta med jämna mellanrum. Idag körde jag helt utan press på fart men längre fram så kommer jag lägga in sektioner med lite snabbare fart.

Så för att summera så blev det en bra träningsdag idag. Imorgon väntar ett längre cykelpass sen tänkte jag ta några lättare dagar för att låta kroppen ta in träningen och få lite luft så motivationen inte försvinner i Februari.

Kan skriva kort att ett nytt samarbete är i hamn och kommer presentera det mer längre fram. Men något jag kan skriva är att Visom kommer att börja sälja Italienska Bottecchia framöver. Otroligt roligt kommer det att bli. Mer info kommer imorgon.