Intervju med TA!

ja igår var en trevlig dag på alla sätt och vis. Dagen började med att jag kunde läsa en fin artikel som sporten i Trelleborgs Allehanda hade skrivit. Måste säga att det var en mycket bra artikel och med lite nya fräscha bilder där jag springer. Hade någon sagt till mig för 4-5 år sedan att en fotograf skulle ta massa bilder där jag springer så hade jag skrattat högt och länge. Men jag kan ju inte hjälpa vilket håll vinden tar kappan 🙂

Därefter blev det ett fint pass på cykeln. Solen visade sig från sin bästa sida och sällskapet var trevligt. Så klockan stannade på 5.25 när jag väl kom hem. Det var lugn och fin distans hela rundan förutom sista timmen då jag la in några korta spurter för att få lite variation på det hela. Var fräsch när jag kom hem och hade en go känsla i kroppen. Snart ska där läggas in lite intervaller i cykelträningen också.

Idag är det en lugn och skön dag med lite bakning. Ska inte ens titta åt badbyxorna, löparskorna eller cykeln.

Njut av söndagen, imorgon kommer inlägget om Bottecchia och nya samarbeten.