Bottecchia!

Som jag skrev för ett par dagar sedan så kommer Bottecchia in på Visom Cyklar som nytt märke. Bottecchia är ett anrikt italienskt märke som har en fin historia bakom sig. Då det skulle tas in ett nytt märke till butiken så fanns där vissa kriterier som skulle uppfyllas. Tyvärr kom inget märke upp i dessa dröm kriterierna men Bottecchia var bra nära 🙂

Några av dom var: Italienskt märke, Ha landsväg, MTB och cross, kunna få cyklar kompletta med campagnolo.

De första cyklarna är redan beställda och är i skrivande stund på väg till Sverige. Hemsidan håller sakta men säkert att uppdateras. Så håll ögonen öppna när cyklarna rullar in. Men ni kan redan nu ta en titt på hemsidan HÄR

Förövrigt så är tanken att denna veckan ska vara något lugnare med träningen. Så på morgontimmarna så blev det ett bra teknikpass löpning. Hjärta och lungor finns där men tekniken behöver fixas till ordentligt. Nu väntar ett par timmars arbete till innan man kan håll kväll. Kommer att göra ett längre inlägg längre fram hur man får ihop ett liv med familj, och arbete. Det går 🙂