Kvinnor!

Jag måste redan nu innan man läser vidare i detta inlägg ska man veta att det är skrivet med glimten i ögat och med en STOR portion humor. So let´s go!

Ja kvinnor, detta fenomen som man inte kan leva utan men knappt kan leva med heller. Efter en stor forskningsinsats från min sida så har jag kommit fram till att det ligger i kvinnors natur att man gnälla minst ett par gånger om dagen. Sker inte detta så blir man förvånad och tänker att dessa kvinnor inte är så dumma att leva med ändå. Men ack så fel man kan ha, för dessa sluga varelser har så klart sparat gnället tills precis innan man ska lägga sig. Det kan vara att man är på toaletten 2 sekunder för länge eller att det låter för mycket när man borsta tänderna. Vi pratar världsavgörande saker här.

Kvinnor ska även gnälla innan de har fakta på bordet. Kajsa bad mig häromdagen att skära kycklingen i mindre bitar och lägga i kylskåpet. Som den plikttrogna man som jag är så gjorde jag givetvis detta. När man kommer hem så står Kajsa med halva kroppen inne i kylskåpet och skriker:

ATT DU ALDRIG KAN GÖRA NÅGOT JAG BER DIG OM.

Jag: Vad?

Kajsa: Kycklingen jag bad dig skära upp, Hur svårt kan det vara egentligen?

Jag: Har du kollat i påsen?

Kajsa: JA.

Jag: Okej, ta då upp en hel kycklingfile så kan vi säkert dela den igen.

Kajsa: Oj, Den är visst skuren.

Ett bevis att det bara ska gnällas för att få ihop precis rätt mängd på en dag. Men det fantastiska är att vi genom detta gnäll kom upp i rätt mängd så kvällen blev en mysig historia.

En sak till sen är jag klar 🙂

Det är alla dessa otroliga projekt som kvinnor startar upp. Man kan nästan tro att det är Mount Everest som ska bestigas eller att atlanten ska övervinnas ensam på en trampbåt. Men nej, det är tvätten som ska hängas upp eller det är disken som ska diskas.

Sen har vi det här med ekonomin. OHHHH det är 20% rabatt på vi säger en känning. Det måste jag bara köpa. 123 så är detta inhandlat och hängs in bland de 35 klänningarna som redan hänger där. Efter 2 år är känningen aldrig använd men där var i alla fall 20% rabatt på den.

Skämt och sido. Vill bara rikta ett varmt tack till alla kvinnor där ute. Det är ni som får allt att fungerar. Men för gudsskull glöm inte att när vi män är förkylda så……! 😉

Imorgon är vill tillbaka i träningsvärlden igen.