Seriös igen!

Ja får ta mig i kragen och bli lite seriös i mina inlägg igen. Även om jag har fått ett par schysta kommentarer från både män och kvinnor angående gårdagens inlägg.

Som jag har skrivit i ett tidigare inlägg så var planen att denna veckan skulle vara något lugnare och så har den även blivit. Kanske bortsett från gårdagen som bjöd på 4 timmars cykling och 15 min löpning direkt efter cyklingen. Men i övrigt så har det varit fokus på att ta det lugnt och låta kroppen återhämta sig lite. En del av fokusen har varit på att komma ikapp med jobb och lite sociala saker. Det är viktigt att hela livet hänger ihop och att man mår bra när man pressa kroppen så pass mycket som man gör.

Körde ett riktigt roligt och bra simpass i onsdag. Tänkte dela med mig av det här:

  • 400 valfritt
  • 2×200 medley
  • 8×50 teknikövningar
  • 8×25 2 x 1-4
  • 100 bad
  • 3x(4×50 teknikg, 4×25 1-3+25 super sprint, 200 arm med dolme) Super Sprint=halva bassängen i överfart
  • 400 arm med padlar
  • 200 avbad

Ett bra pass med lite fart och en hel del teknik. När man är klar med detta passet så ska man känna sig lätt och fräsch i kroppen. När vi ändå är inne på simning så var jag nere och simmade med TS´s A-grupp i onsdags kväll. Ska försöka få det till en vana att simma med deras A-grupp minst 1 gång i veckan i alla fall.

För övrigt så hade jag veckans andra vilodag idag och den har spenderats på Trelleborgs isbana och i köket. Lärde Lova hur man gör hemmagjord pasta och det blev en succé. Så det blir till att göra pasta med henne fler gånger.

Imorgon väntar ett hårdare löppass direkt på morgonen och senare på kvällen ett fint pass i bassängen. Ny vecka, nya möjligheter.