Visom Winter Race light edition!

Efter stor uppmärksamhet kring Visom Winter Race så har Visom valt att göra som alla andra stora lopp och ha en kortare runda också. Det blir en runda på ca 110-120 km och ca 3.5 till 4 timmars cykling.

Båda rundorna kommer att köra ut samtidigt och ha följe fram till Bergspriset uppe på Slimmingebacken. Därefter kommer korta rundan köra till Blentarp för att fika tillsammans med ledarna samtidigt som långa rundan fortsätter sin färd.

Där kommer finnas Bergspris i både herr och damklassen. Topp 3 kommer få priser som hämtas ut veckan efter i butiken.

Följebilen kommer att följa med hela vägen till Blentarp och kommer göra ett snabbt stopp där så man kan plocka på sig lite energi till hemfärden innan bilen kör ikapp långa rundan igen. I Blentarp så kommer där serveras fika som ingår i priset. Kaffe och kanelsnäcka.

Vid snöstorm ställs racet in och pengarna betalas givetvis tillbaka.

Vad kör man på?

Vintercykel med ordentliga skärmar och kompislapp.

Anmälan gör man till Patrik@visomcyklar.se senast den 27/12!

Vi har begränsat antalet till 20 platser för den korta rundan.

Vi ser fram emot en grym dag på cykeln tillsammans.