Julklappstips från mig!

Då är det inte många dagar kvar till julafton och har man inte hittat den perfekta hjulklappen så kan jag dela med er av några julklappstips som jag kan erbjuda.

Varför inte ge bort en privat simträning med mig?

Jag ger tips på hur tekniken kan finslipas och vad för pass som är bra att simma. Vi filmar lite och därefter analyserar vi vad som kan bli bättre. Ett litet häfte med bra simpass medföljer. Skicka ett mail till Patrik@visomcyklar.se om detta hade varit intressant eller klicka HÄR.

Eller varför inte ge bort en PT-Cykel Live med mig via Sverige bästa tränartjänst Guided Heroes. Ni bokar via länken HÄR och anger att ni vill ha mig som tränare.

Vill ni ha andra julklappstips så gå in på VisomCyklar.se och se om där kan vara något.

Ta det lugnt i julklappshandeln.