Äntligen officell cykeltomte!

Då var årets tomtecykling avklarad och man fira jul med gott samvete. Har tagit ett rejält tag när det gäller cyklingen denna veckan. Har haft mycket fokus på simningen och löpningen men denna veckan har det blivit rejäl dos cykling också. Märker ganska snabbt att cykelbenen vaknar till liv så fort där läggs på lite mer distans och lite mer fart i träningen. Får tacka mina föräldrar för bra gener där.

24Trelleborg var och gjorde ett snabbt reportage när vi körde från Visom i morse. Vill ni göra något jobbigt så köp en stor tomtedräkt och trampa 3 timmar med den. Den är allt annat än aerodynamisk och ni lär absolut inte frysa 🙂

Men titeln cykeltomte är inte helt fel. Trevlig lille lille julafton 🙂

Här är en länk till deras korta inslag:

http://24trelleborg.se/2017/12/22/tv-cyklande-tomte-inviger-julen-i-trelleborg/