God Fortsättning och hård avslutning!

Jag hoppas att alla har haft en riktigt avslappnad jul. Jag tog 2 välbehövliga dagar off från träning och allt vad det innebär. Vilket var otroligt skönt. Bara få ta det lite lugnt och leka med alla Lovas julklappar tillsammans med henne. Man ska inte vara rädd för att ta dessa dagar off lite då och då om man vet att man har bra träning i ryggen. Efter några dagar off så känner man sig både lätt i kroppen och otroligt sugen på att köra på igen.

Men idag var det tillbaka till verkligheten med både träning och lite jobb. Dagen började med 1 timmes löpning. Efter lite uppvärmning och lätt löpning så var det 20 min fartlek med ganska bra fart på det hela. Kunde springa det som var “lugnare” på runt 3.50-4.00 tempo och det som var snabbt betydligt snabbare. Därefter var det bara till att byta kläder och dra på sig cykelkläderna. knappa 3 timmar i blåst och regn med ett gott Semlestopp halvvägs. Det var inte meningen att det skulle bli en Semla men den stod där och kallade på mig 🙂

Cyklingen blev betydligt hårdare än som var tanken. När det på hemvägen bjöds på både hårda vindar och regn så var det bara till att köra på för att slippa frysa.

 

Imorgon blir det endast lite simning och en hel del jobb. Sen avslutar vi året på ett RIKTIGT hårt vis. På torsdag blir det cykeldistans, På fredag blir det klassikern 100×100 i bassängen, på lördagen kör vi Visom Winter Race 240 km på vintercykel för att till sist avsluta det hela på söndagen med Sylvesterloppet. Tror 1 januari kommer bli en väldigt lugn dag 🙂

Imorgon kommer inlägget handla om Visom Winter Race och vad som gäller där. Det är sista anmälningsdagen imorgon.