Visom Winter Race!

Ja idag är det sista dagen för att anmäla sig till Visom Winter Race. Det kommer att bli en otroligt rolig avslutning på 2017. Hela upplägget handlar om att ha en rolig men hård dag på cykeln. Att cykla 240 km på vintern är inget man skojar bort här nere i Skåne. Gjorde precis en intervju med Trelleborgs Allehanda om VWR så där kommer en artikel i morgon om hela spektaklet. Roligt att det får uppmärksamhet.

Alla har frågat hur vädret kommer att bli och som det ser ut just nu så kommer det att vara uppehåll fram till 18 tiden. Så vi håller tummarna att den prognosen stämmer och att den tom kan bli lite bättre.

Så här kommer att rundan att se ut för den långa rundan:

https://connect.garmin.com/modern/course/16969469

Den korta rundan kommer upp imorgon men följer den långa fram till Blentarp och sen nästan samma väg tillbaka. Där kommer att vara ledare som följer med korta rundan till Visom igen efter fikan. Men man deltar helt på eget ansvar.

Bilen kommer att följa med långa rundan hela vägen runt och korta rundan fram till stoppet i Blentarp. Där finns möjlighet att lägga in en väska med de sakerna man vill ha tillgång till innan och efter stoppen.

Så är du sugen på att ha en riktigt rolig och utmanade dag på cykeln så skicka ett mail till Patrik@visomcyklar.se och anmäl dig.

Givetvis kommer det postas bilder på sociala medier under hela lördagen, lite som en livestream 🙂

Ciao