STORT TACK!

Det är inte ofta jag inte vet vad jag ska skriva men efter allt som har hänt sedan mitt förra inlägg gör mig mållös. Så mycket support, stöttande ord och kärlek. Hade aldrig kunnat drömma att inlägget skulle bli så stort och att så många ville gå med Patrik Fan Club, både privatpersoner och företag. För kan med stor glädje skriva att jag snart är i hamn för att kunna satsa vidare under 2018.

Så vill egentligen bara säga ett stort TACK till alla som ställt upp. Vet inte riktigt hur jag ska kunna tacka mer än att jag ska fortsatta skriva och informera om hur satsningen fortgår.

Med all er hjälp så kan jag senare i veckan presentera vilka tävlingar jag tänker köra och kan lösa in min PRO licens. Men kan redan nu skriva att Nice Ironman kommer få ett nytt besök av mig. Tänker ta mig hela vägen till mål i år och det på en snabb tid på den banan. Kan redan nu se Lova stå och vänta på mig vid målgången.

Har även en annan OTROLIGT spännande nyhet att dela med mig av. Men måste tyvärr vänta lite med att skriva mer tills den blir offentlig.