Till playitas som tränare/ledare!

Jag har vetat om detta ett tag men det är med stor glädje jag kan meddela att jag har blivit tillfrågad att följa med Svenska Triathlon landslaget som cykeltränare/ledare på deras träningsläger på Fuerteventura/Playitas mellan den 19/1 och 1/2.

Det är en stor ära att bli tillfrågad att hjälpa ett landslag till framgång, så jag ska göra allt som står i min makt att detta ska bli ett superläger. Har en del erfarenhet från min cykelkarriär som jag förhoppningsvis kan dela med mig till detta gäng som satsar på den olympiska distansen.

Det kommer även att bli otroligt nyttigt för mig själv på samma gång. Att lära sig från andra otroligt duktiga idrottare är alltid lika givande. Det ska även bli spännande att hänga med ut och springa med betydligt bättre löpare än mig själv.

Så ser fram emot nästan 2 veckor i solen med ett bra gäng.

Annars rullar träningen på otroligt bra trots att har flyttat från lägenheten. Det kan jag säga att det tar energi att tömma en lägenhet och sen flytta alla saker. Trodde inte det var möjligt att förvara så mycket skit i en 2 rumslägenhet. Men det var det visst.

Körde ett grymt simpass med TS i onsdags. Huvudserien var 15×200 i A3 fart (hårt men kontrollerat) Jag lyckades lägga alla på runt 2.23-2.25. Men så otroligt kontrollerat kan jag inte påstå att det var mot slutet. Där var det mer pannben än kontroll och teknik. Men otroligt givande att simma tillsammans med snabba simmare.

Nej nu ska jag fortsätta planera lite träning samt jaga ikapp lite prylar till lägret.

Ciao