Bra träning trots kyliga vindar!

Dagens träning kan man inte tillskriva som den skönaste detta året. Det var hela tiden en psykologisk kamp mot kylan och vinden. Satte upp ett mål och det var att ta mig till centrum i Ystad för att sen köra lite sicksack i medvinden hem. Så trots att de yttre förhållandena inte var på topp så blev det 4.15 och nästan 115 km.

När varken vädret eller motivationen är på topp så är det så satans viktigt att sätta upp mål på träningen. Som i dagens fall att det bara skulle trampas till Ystad och inte avvika från det man bestämt sig för.

Jag brukar tänka att det trots allt bara är tex 4 timmar sen är det över och man kan vara stolt över sin insats. Man bara ser på min pappa. Jag hade inte velat vara i hans situation, inte ens i 4 timmar men han kämpar varje dag och är dessutom glad. Eller där är så många som inte kan träna eller göra något de egentligen vill. Så man ska bara vara glad att man kan komma ut och träna som planerat trots att vädret kanske inte visar sig från sin bästa sida.

Så kom ihåg det nästa gång du står och velar med cykelskorna i handen. Gör det bästa av det 🙂

Annars har det blivit en del jobb trots att det är lördag. Det är lite planering som ska göras inför kommande läger. Har även lagt upp lite träning för de jag tränar. Vissa kommer att få ont i benen nästa vecka.

Imorgon väntar en välbehövlig vilodag. Om någon är intresserad av siffror så har veckans träning (med vilodag) trots flytt sett ut enligt följande:

Simning: 3 timmar och 35 min – 11 200 meter

Cykling med vintercykel: 11 timmar och 53 min – 342 km

Löpning: 3 timmar och 8 min – 37 km

Styrketräning: 1 timme

Det är simningen och löpningen som fått lida lite denna veckan. Kommande vecka blir ganska lugn inför 2 riktigt hårda och fina veckor på Fuerteventura.

Nu väntar lite käk och en väl vald öl.