Fullt ös!

Ber om ursäkt för att det har varit dålig aktivitet här på bloggen den senaste tiden men det har varit fullt ös. Så är det alltid innan man ska åka iväg någonstans och nu ska även bra träning planeras in.

Hade ett bra möte med Triathlon förbunden i måndags där linjer drogs upp inför träningslägret. Det kommer bli otroligt roligt och ett otroligt tufft läger. Kommer skriva lite kort om hur träningen ser ut nere på Playitas. Så titta in här om ni vill ha lite inspiration.

Har även ett par nya otroligt spännande samarbeten på gång. Gillar man cyklar så ska man hålla ögonen öppna kan jag lova.

Trots att det händer mycket och det är en hel del jobb så flyter träningen på som planerat. Dagen erbjöd ”bara” 2 timmars cykel i tvivelaktigt väder. Det blev 6×5 min på olika watt och med olika kadens. Intervallerna tog bra på benen så 2 timmar räckte långt idag.

Lovar att bättra mig när det gäller inläggen här. Dagens inlägg går inte till historien som det mest spännande jag har skrivit.

Till sist vill jag bara slå ett litet slag för min föreläsning på torsdag kl 19.00 på Parken i Trelleborg.

Ciao