Andra dagen på Playitas!

Då är dagens träning avverkad här på playitas och den stora middagen är avklarad. Är dock besviken på att jag inte kunde trycka mer glass än vad jag gjorde ikväll. Men där är fler kvällar att förbättra detta på.

Dagens träningsdag har sett ut enligt följande:

Kl 09.00 så hoppade jag tillsammans med övriga gänget i poolen för att simma ca 1 timme och 45 min och 5000 m. Ett bra pass i kontrollerad fart. Därefter så var det lite enklare lunch innan jag skulle dra på mig mina arbetskläder för dagen. På schemat stod det ca 2 timmars cykel med 30 min lugnt, 60 min snabbdistans och sen 30 min lugnt. Sen var där ett gäng som sprang ut och en som hängde på mig för ytterligare 1.5 h cykling.

Så för att summera så blev det en bra träningsdag för alla. Det är ett fantastiskt gäng här nere med allt ifrån Ironman vinnare till första års seniorer.

Imorgon väntar en längre distansrunda i bergen. Där är redan stora planer hos de yngre killarna hur de ska köra från mig på bästa sätt. Ser framemot alla typer av försök från deras sida. J Kriget är igång.

Ha en fortsatt skön lördagskväll.