Gårdagens inlägg idag!

Äntligen på väg och när jag lägger upp inägget här på bloggen så är jag förhoppningsvis framme på Playitas Resort. Sitter nämligen på flygplanet och skriver detta inlägget.

Det har varit en otroligt hektiskt vecka för att hinna med allt i tid innan taxin hämtade mig 04.15 i morse. Har haft förmånen att föreläsa 2 gånger denna vecka. I onsdags så var jag i Landskrona och besökte Landskrona cykelklubb. Vilket resulterade i en väldigt trevlig kväll med likasinnade. Igår hade jag föredrag i Trelleborg där även en del av familjen var på plats. Pratar en hel del om pappa och det var tufft att prata om hans sjukdom när han satt i publiken. Men på det stora hela så klarade jag det helt ok.

Kan dock erkänna att där var lite för mycket inplanerat innan jag skulle åka iväg. Men så blir det när bra saker kommer upp i sista sekund.

Nu väntar nästan 2 veckors träning i värmen. Träningen är planerad och på pappret ser det ut att bli 2 tuffa veckor. Ser fram emot att dela med mig av den kunskapen jag har samlat på mig genom åren.

Imorgon väntar första cykelträningen och det går igång direkt med lite hårdare distans, så kallat snabbdistans. Vi håller ner timmarna imorgon men fokuserar på att få bra fart på det hela. Men innan cykelträningen så väntar lite simning i utomhus 50:an. De aktiva och övriga ledare flög ner igår. Men då jag redan var inbokad så fick jag komma ner en dag senare.

Kommer uppdatera vad som händer och hur det går här nere. Kanske även kan bli tillfälle för någon intervju med någon spännande person här på bloggen.

Lite eller mycket om dagens träning kommer lite senare ikväll. Så titta gärna in då 🙂