Riktigt bra träningsdagar!

Så har det gått ytterligare några dagar här nere på Fuerteventura och det är otroligt hög träningsmoral här nere. Det avverkas många timmars träning och många hårda timmars träning.

Idag körde vi ett lägre distanspass på 4.5 h och därefter så sprang ett gäng en kortare runda. Dagen avslutades med 30-40 min simning i havet. Trodde att det skulle vara kallt men den var fantastiskt skönt att simma i havet. Inte varje dag man simmar i havet i januari månad.

Igår blev det också en hård dag. På cykelträningen så körde vi först 2 st längre lagtempo intervaller och därefter körde vi 2 st 10 min intervaller på tröskelfart i stigningarna som finns här. Därefter körde jag själv ut och körde en runda till med ytterligare intervaller. De aktiva simmade ett pass på ca 7 000 men klen som jag är så nöjde jag mig med 2000m 🙂

Har även varit med och sprungit ett distanspass, trodde jag skulle bli totalt avhängd men lyckades hänga med bra. Riktigt roligt att springa lite distans tillsammans med folk, tiden bara springer iväg 🙂

Imorgon är jag nästan helt ledig då det endast står 1 timmes lätt cykling på schemat. Så tänkte hänga med på morgonens simning och sen löpningen direkt därefter. Imorgon kommer även Norges landslag ner här och vi kommer att köra en hel del träningar tillsammans med dem. Ska bli en spännande upplevelse.

Men den formen som har utvecklats absolut bäst här nere är min glassform. Från att knappt äta någon glass till att idag kunna stoppa i mig en hel del.

Har fått 2 RIKTIGT glädjande besked idag, men de orkar jag inte skriva om idag 🙂